Hyppää pääsisältöön
x

Tukijat

Mitä tukijat sanovat?

”Juho on yrittäjähenkinen ja aktiivinen nuori mies, joka ei pelkää haasteita. Juholla on kokemusta vastuunkantamisesta sekä kunnallispolitiikassa että järjestötyössä. Juhosta Kokoomus saisi dynaamisen ja vakuuttavan varapuheenjohtajan. Juho on valmis laittamaan itsensä likoon Kokoomuksen hyväksi”

- Leena Kostiainen, Pirkanmaan Kokoomuksen puheenjohtaja 2016-2019

” Juho on konkreettisesti Suomea rakentava voimapesäke! Suosittelen lämpimästi Juhoa Kokoomuksen varapuheenjohtajaksi.”

- Harri Jaskari, Kansanedustaja 2007-2019

”Juho Ojares on oikea mies johtamaan kokoomuksen tulevaisuutta. Juhoa määrittävät juuret elävässä elämässä, vahva yhteistyökyky ja tulosvastuu.”

– Elina Valtonen, Kansanedustaja, Kansallisen Kokoomuksen varapuheenjohtaja

”Juho on sitkeä ja perinteikäs sisukkuuden perikuva. Hän on yrittäjäsuvun kasvatti, mikä näkyy korkeana työmoraalina ja sinnikkäänä tekemisenä. Poliittinen palo on verenperintöä, sillä paikallisia vaikuttajia löytyy suvusta. Näistä taustoista Juho on kasvanut johtajuudessaan perinteisiä kokoomuslaisia arvoja noudattaen isojen joukkojen esimerkillä johtajaksi.”

– Katja Luojus, kaupunginhallituksen puheenjohtaja 2013-2021, terveystieteiden tohtori, koulutuspäällikkö

”Juho on energinen tyyppi. Hänellä on nuoreksi mieheksi laajat verkostot ja poikkeuksellinen kyky kuunnella, yhdistää ja tiivistää muiden ajatuksia uudeksi sisällöksi. Juhon johdolla asiat eivät jää puolitiehen, ne menevät maaliin. Suosittelen.”

– Peer Haataja, Johtaja

”Juho on nuoresta iästään huolimatta jo kokenut poliitikko sekä erittäin tekevä ja aikaansaava ihminen, jolla on mielipiteet kohdallaan. Juho haluaa edistää kokoomuslaisia arvoja perinteiseen tapaan, mutta ei kavahda suuria tai kipeitäkään uudistuksia, mikäli ne ovat perusteltuja ja tarpeellisia yhteiskunnan tai kilpailukyvyn kannalta. Juhossa yhdistyy hienosti aito tekeminen sekä yrittäjyyden ääni. Suosittelen lämpimästi äänestämään Juhoa kansanedustajaksi.”

– Piia Kurki, Liiketoimintajohtaja